Λαγός: «Μακριά από εμάς ο… υποβιβασμός»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 22:25
Λαγός: «Μακριά από εμάς ο… υποβιβασμός»
Τον Ζοσέ Μουρίνιο μνημόνευσε ο Παναγιώτης Λαγός, αναφερόμενος στην διαδοχή του Βαγγέλη Βλάχου από τον Έβαλντ Λίνεν, υποστηρίζοντας ότι ακόμη και ο Πορτογάλος να έφευγε από μια ομάδα, θ’ άλλαζε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι (Nova) για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ δεν έδειξε να ανησυχεί για τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Λαγού:

Για την αλλαγή του προπονητή και τον ερχομό του Λίνεν: «Εγώ πάντα έλεγα ότι και ο Μουρίνιο να φύγει και να έρθει άλλος προπονητής θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Το θέμα είναι να γίνουν κατανοητά αυτά που ζητάει ο προπονητής και μετά να γίνονται πράξεις στο γήπεδο.

Έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, αν και μένουν ακόμα πολλές αγωνιστικές. Η θέση που είμαστε δε μας επιτρέπει να κάνουμε τρελά όνειρα, αλλά προχωράμε. Να πάρουμε την πρώτη νίκη για να ελευθερωθούν τα πόδια μας».

Για την ανησυχία του κόσμου μήπως κινδυνεύσει η ΑΕΚ: «Λογικό να σκέφτεται έτσι ο κόσμος, αφού είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δε θέλουμε να πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο. Μακριά από μας…»

Για τα κακά αποτελέσματα ως τώρα: «Κανένας δε θέλει να χάνει συνέχεια. Προσπάθεια γίνεται απ' όλους. Προσπαθούμε όλοι να δώσουμε στα νεαρά παιδιά την αίσθηση ότι πρέπει να νικάμε συνέχεια κι έτσι πρέπει να γίνεται. Τουλάχιστον έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα. Μερικές φορές ήμασταν καλοί, άλλες πάλι δεν ήμασταν. Καμία ομάδα άλλωστε δεν έχει συνεχώς καλή απόδοση».

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Κάθε χρόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο. Φέτος έχει πετύχει και πολλά γκολ. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να περάσουμε τη δική μας νοοτροπία στον αγώνα και πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Eπιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 22:39