Την ευκαιρία να κάνει μία καινούργια αρχή το 2013 έχει ο Παναθηναϊκός, όπως επισήμανε ο Τάσος Λαγός στο novasports.gr.

Παράλληλα ο Έλληνας μέσος τόνισε ότι ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προσεχή αγώνα με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού στο Novasports:

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά: «Μετά το παιχνίδι με την Βέροια υπήρχε μεγάλη γκρίνια και δικαιολογημένα νομίζω, γιατί βρεθήκαμε σε πολλή κακή μέρα και φάνηκε αυτό… Τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις, το κλίμα δεν ήταν τόσο καλό. Στο Κύπελλο μπορέσαμε και κερδίσαμε, όμως το 2012 δεν ήταν και τόσο καλό… Το αφήνουμε πίσω μας και ξεκινάμε το 2013 με το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, θέλοντας το καλύτερο. Αλλάζει ο χρόνος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Όλα γίνονται».

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό:
«Ο Λεβαδειακός πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, με ποιοτικό ρόστερ. Δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά τελευταία έκανε ένα σερί και μας περνάει έναν βαθμό. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και θα πάμε για την νίκη».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Ίσως επηρεάσει σε έναν βαθμό, αλλά δεν νομίζω ότι εξαιτίας της διακοπής στο πρωτάθλημα, δεν θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Θα πάμε σαν να μην έχουμε σταματήσει καθόλου, για να παίξουμε το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες: «Όταν ξεκουράζεσαι για περίπου μια εβδομάδα, όταν γυρίζεις στις προπονήσεις, ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψεις είναι η αντοχή. Νομίζω ότι δουλέψαμε και στην αντοχή, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν: «Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε το 2013, όσο πιο ψηλά γίνεται, να βγούμε στην Ευρώπη και να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού:
«Ζητάμε την στήριξη του κόσμου. Δεν έχουμε παράπονο. Είναι πάντα μαζί μας, σε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσει να είναι κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο, για να μπορέσουμε να τον ανταμείψουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης