Πεπεισμένος ότι η Γαλατάσαραϊ μπορεί να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ, στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (1/3) με τον Ολυμπιακό, και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο ο Γιάκα Λάκοβιτς.

«Το παιχνίδι του ΣΕΦ είναι για μας το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο» διατράνωσε ο Σλοβένος γκαρντ μιλώντας στην τουρκική αθλητική εφημερίδα, «Fotomac».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι» ανέφερε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος εν συνεχεία έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Ολυμπιακού.

«Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα που έχει πολύ καλό τεχνικό επιτελείο, καλό ρόστερ και έναν κόσμο που θα τον στηρίξει μ’ όλες του τις δυνάμεις» υπογράμμισε ο Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος, καταλήγοντας, έσπευσε να επισημάνει και τι υποδοχή περιμένει ελέω του γεγονότος ότι έχει παίξει παλιότερα στον Παναθηναϊκό.

«Δεν νομίζω ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού μού ετοιμάζουν κάτι ιδιαίτερο και να σας πω ότι δεν πρόκειται να αντιδράσω σ’ ό,τι και αν μου κάνουν» κατέληξε ο «Γιάκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης