Θέση για το επεισόδιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο πήρε ο Μίκα Ρίτσαρντς. Ο αμυντικός των «πολιτών» τόνισε στην εφημερίδα «People» ότι «η αντίδραση του Κάρλος στο Μόναχο ήταν λανθασμένη. Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να έχει κάνει».

«Πάντα υπήρχε ένταση, επειδή ο Κάρλος είναι ένας κορυφαίος παίκτης και δεν παίζει πολύ στην ομάδα. Δεν υπήρχε, όμως, η παραμικρή ένδειξη ότι θα έκανε αυτό που έκανε» συμπλήρωσε ο Ρίτσαρντς, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην παρουσία του Τέβες στην ομάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου αρέσει ο Κάρλος. Είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει μαζί και θα του είμαι πάντα ευγνώμων για το γεγονός ότι ήρθε στη Σίτι και μας βοήθησε να πετύχουμε πέρυσι. Ήταν ο καλύτερος παίκτης μας τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα είναι χαρούμενος λογικά που ο προπονητής προτιμάει άλλους επιθετικούς για τη βασική ενδεκάδα».

Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Τώρα όμως, είμαστε ομάδα κορυφής. Εάν θέλουμε να διεκδικούμε μεγάλα τρόπαια, θα πρέπει να είμαστε δυνατοί ποιοτικά και ποσοτικά. Εάν θέλεις να είσαι σε μεγάλη ομάδα, τότε θα πρέπει ως άτομο να θυσιάζεσαι για την ομάδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης