Ούτε σήμερα κατάφερε να κάνει «σεφτέ» στις νίκες η Λάρισα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Αλκαζάρ» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην ουρά της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήρε σήμερα στην έδρα των «βυσσινί» έφτασε τους έξι βαθμούς.

O «Άγιαξ» της Ηπείρου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11’ απώλεσε την πρώτη του ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Majstorovic «νικήθηκε» σε τετ α τετ από τον Malartz.

Ο Πολωνός γκολκίπερ των «βυσσινί» τρία λεπτά αργότερα τραυματίστηκε στο κεφάλι, μετά από σύγκρουση με τον Γεωργιάδη, κι έτσι στο 24’ έδωσε τη θέση του στον Seremet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να κάνει αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος έδειξε τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας στο 29’ κεφαλιά του De Nigris.

H πίεση των γηπεδούχων  συνεχίστηκε και στο 38’ απείλησαν με σουτ του Tuama, το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια η Λάρισα στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχη, αφού μετά τον Malartz έχασε και τον Βενετίδη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Κατσιαρό.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της και στο 54’ απείλησε με μακρινό σουτ του Tuama, το οποίο όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση τους για να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε το πρώτο τους τρίποντο στην Super League.

Στο 80’ ο Γιαννακόπουλος με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Metin στην «καρδιά» της περιοχής του ΠΑΣ, εντούτοις ο Τούρκος μέσος  έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά της ομάδας του Παράσχου να φλερτάρει με το 1-0, το οποίο αποφεύχθηκε, χάρη στην σωτήρια επέμβαση του Seremet σε εκτέλεση φάουλ του Σαϊτιώτη.

Ο πορτιέρο των «βυσσινί» μάλιστα έσωσε τους γηπεδούχους και στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν απέκρουσε το σουτ του Ντάσιου, κρατώντας το 0-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Tuama, Νταμπίζας – Κώτσιος, Bakayoko

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Malarz (24′ Σέρεμετ), Aarab, Μπουκουβάλας, Μελίσσης, Βενετίδης (40′ Κατσιαρός), Νταμπίζας, Metin, Γιαννακόπουλος, Βλασόπουλος (77′ Casas), Tuama, De Nigris.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος):  Ελευθερόπουλος, Scardovelli, Γεωργιάδης (72′ Στάθης), Κώτσιος, Ντάσιος, Κούσας, Majstorovic, Βαγγελής (52′ Μιχαλόπουλος), Μπαλάφας, Bakayoko (77′ Σαϊτιώτης), Τζάνης.
 
Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης