Ούτε ο Νίκος Κεχαγιάς έμελλε να στεριώσει στον πάγκο της Λάρισας. Ο Έλληνας τεχνικός και ο βοηθός του, Θωμάς Κυπαρίσσης, κλήθηκαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τους «βυσσινί», λόγω της απογοητευτικής πορείας του συλλόγου το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη αλλαγή προπονητή για την ομάδα του Κάμπου τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κεχαγιά και τον Θωμά Κυπαρίσση. Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά τους στην ομάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, τους εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους πορεία με τη διαβεβαίωση ότι θα παραμείνουν πάντα φίλοι της ΑΕΛ και μέλη της μεγάλης βυσσινί οικογένειας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το περασμένο καλοκαίρι, η ΑΕΛ της σεζόν 2011/2012 δημιουργήθηκε από τον Κρις Κόουλμαν και βοηθό τον νυν προπονητή του Πλατανιά, Τίμο Καβακά.

Ο τελευταίος αποχώρησε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, όταν οριστικοποιήθηκε η άνοδος του Πλατανιά στη Β΄ Εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουαλός έφυγε τον Ιανουάριο για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του και τον διαδέχθηκε ο βοηθός του, Νίκος Κοτσοβός.

Και αυτός όμως έμεινε στον πάγκο μόνο για ένα ματς (ήττα 1-0 από την Καλλονή) και στη συνέχεια αποχώρησε, αφήνοντας τη θέση του στο δίδυμο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς-Νίκος Νταμπίζας.

Οι δυο τους έμειναν 13 ημέρες (18-30 Ιανουαρίου) στη θεσσαλική πρωτεύουσα και έφυγαν έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες.

Ο Κεχαγιάς ανέλαβε στις 31 Ιανουαρίου και βοηθός του ορίστηκε ο άλλοτε πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης.

Παρά το νικηφόρο (2-1 στο 90΄) ξεκίνημα με τον Θρασύβουλο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι «βυσσινί» στους πέντε αγώνες που ακολούθησαν είχαν απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης