Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η 2η Απριλίου για τον Σακίλ Ο’ Νιλ, αφού οι Λέικερς απέσυραν το Νο 34, πριν από τον αγώνα με τους Μάβερικς. Ο παλαίμαχος σέντερ αναφέρθηκε και στις… κόντρες με τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ τα έψαλε στον Ντουάιτ Χάουαρντ!

«Μακάρι να ήταν εδώ ο Τζέρι Μπας» ήταν η πρώτη ατάκα του Σακίλ, ο οποίος αναφέρθηκε στον αείμνηστο ιδιοκτήτη των Λέικερς, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέρασα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου εδώ, έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ μου εδώ, πήρα τους περισσότερους τίτλους μου εδώ. Αν με θεωρήσουν αρκετά καλό για το Hall of Fame, θα μπω σαν Λέικερ» συμπλήρωσε ο Ο’Νιλ.

Ο «Σακ» δεν άφησε ασχολίαστο και τον νέο σέντερ των «Λιμνάθρωπων», Ντουάιτ Χάουαρντ: «Ελπίζω να πάρουν ακόμη ένα πρωτάθλημα όσο παίζει ο Κόμπι, αλλά πρέπει να προσφέρει περισσότερα ο Χάουαρντ. Θα ήθελα να τον βλέπω να έχει 28 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αυτά ζητούσαν κι από μένα στην εποχή μου. Δεν τον επικρίνω, είναι ένα παιδί με ταλέντο, αλλά, όταν βλέπω να έχει 16 ή 18 πόντους, δεν μου αρκεί».

Τελευταίο ο Ο’Νιλ άφησε τον Κόμπι Μπράιαντ, για τον οποίο δήλωσε: «Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Περάσαμε χιλιάδες άσχημες στιγμές, αλλά ένα εκατομμύριο υπέροχες. Υπάρχουν δύο ήδη αντιπαθειών, σε αθλητικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο, και τη δεύτερη δεν την είχαμε ποτέ με τον Κόμπι. Όταν τον βλέπω με τα παιδιά του, πηγαίνω κοντά τους και τους λέω: “Είμαι ο θείος Σακ”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης