Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα «θυσιάστηκε» (δόθηκε δανεικός) για μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντιόγο στον Ολυμπιακό, καθώς έπρεπε να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

Ο επαναπατρισμός του Αργεντινού κεντρικού χαφ όμως αποδείχθηκε ευεργετικός για την καριέρα του, καθώς με τις εμφανίσεις του… ανάγκασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα να τον καλέσει στην «μπιανκοσελέστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο «λύκος» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews» εμφανίστηκε θετικός για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του.

«Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τον Βαλβέρδε. Ο λόγος που έφυγα ήταν γιατί μετά τις μεταγραφές που έγιναν έπρεπε να απελευθερωθεί μια θέση ξένου και οι υπεύθυνοι της ομάδας έκριναν ότι έπρεπε να είμαι εγώ. Προτεραιότητά μου είναι να γυρίσω στον Ολυμπιακό αλλά με την προϋπόθεση να με υπολογίζουν, να με εμπιστεύονται και να νιώθω χρήσιμος στην ομάδα. Σε αντίθεση περίπτωση, είναι καλύτερα να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλο σύλλογο. Πιστεύω ότι αξίζω μία δεύτερη ευκαιρία. Είναι μεγάλο δέλεαρ να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, που κυριαρχεί στην Ελλάδα, συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει φανταστικό κοινό», είπε αρχικά ο Λεντέσμα, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το πώς προέκυψε ο δανεισμός του στη Σαν Λορέντσο:

«Ξεκίνησα καλά την σεζόν αλλά στην συνέχεια τραυματίστηκα και έμεινα πίσω. Όταν επανήλθα δεν μπόρεσα να βρω τον ρυθμό μου, όμως πιστεύω ότι δεν ήμουν μόνο εγώ υπεύθυνος. Ήταν εμφανές ότι κάποιοι στην ομάδα είχαν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου, με συνέπεια να μην έχω και την καλύτερη ψυχολογία. Θέλω όταν επιστρέψω να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εντυπωσιακός ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Καταλήγοντας, ο Λεντέσμα εξήρε τον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας μάλιστα ότι αποτελεί έναν από τους λόγους που θέλει να ξαναγίνει κάτοικος Πειραιά: «Κατακτήσαμε το νταμπλ και κάναμε μία εκπληκτική χρονιά στην Ευρώπη. Πετύχαμε τις πρώτες εκτός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της ομάδας και περάσαμε για πρώτη φορά στην δεύτερη φάση. Είναι πραγματικά εντυπωσιακοί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα έμεινα εντυπωσιασμένος από τις εκδηλώσεις τους. Αποτελούν το 12ο παίκτη της ομάδας. Τη στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι και της δίνουν ώθηση για να φτάσει στη νίκη. Προσωπικά ο κόσμος του Ολυμπιακού μου φέρθηκε άψογα και στην οικογένεια μου και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Θέλω πολύ να βρεθώ στο Καραϊσκάκη και να ζήσω ξανά την εμπειρία που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Δεν σας κρύβω ότι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θέλω να επιστρέψω».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης