Ο Λεονάρντο, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη (1-1), ξέσπασε, δηλώνοντας πως δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σε ό,τι αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει, έχουμε κάνει τόσο υπομονή, που εγώ δεν μπορώ άλλο. Κουραστήκαμε, ακούμε τόσο καιρό διάφορα. Ακούμε ότι έρχονται από όλο τον κόσμο για να πάρουν την ΑΕΚ. Δεν θέλω να πω τι θα κάνω, αλλά δεν μπορώ άλλο. Βέβαια, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, είμαστε υποχρεωμένοι να αφήνουμε πίσω τα προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούμε τόσα πολλά, πως θέλουν να πάρουν την ΑΕΚ από όλον τον κόσμο. Να μας βοηθήσει ο Θεός, όπως βοήθησε και εμένα να σκοράρω σήμερα. Σήμερα έπαιξα με πόνους, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έπαιξα με ένεση. Μακάρι να είμαι καλά να παίξω και με τον ΠΑΟΚ» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που δεν θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε με τη φράση «δεν αντέχω άλλο».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη, είπε: «Πάλι καλά που κερδίσαμε το πέναλτι και ισοφαρίσαμε, γιατί και μέχρι αύριο να παίζαμε, δεν θα άλλαζε το ματς. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης