Στην ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος της ΑΕΚ, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Λεονάρντο, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ της «Ένωσης» στη νίκη της με 2-0, επεσήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα στα υπόλοιπα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θα ήταν κρίμα να μην το πάρουμε αυτό το ντέρμπι. Χάσαμε ευκαιρίες με τον ΟΦΗ και σήμερα μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι η μπάλα πρέπει να μπει» τόνισε αρχικά ο Λεονάρντο και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να αφήσουμε έξω τα προβλήματα. Κουραστήκαμε να μιλάμε για αυτά. Πρέπει να παίξουμε την μπάλα μας και μόνο».

Για τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ είπε: «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο, όταν βλέπεις κόσμο να είναι εδώ. Μας δίνει χαρά και ώθηση για να παλέψουμε και να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε. Ο μοναδικός στόχος που έχουμε είναι τα πλέι οφ, θα κάνουμε το καλύτερο για να κυνηγήσουμε μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα είναι πολύ καλό και οικονομικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης