Με τον Παναθηναϊκό να «ξορκίζει» τη γνωστή γκίνια του με Εργοτέλη και τον προπονητή Χεν Τεν Κάτε να παίρνει ανάσες παραμονής στο πόστο του, άνοιξε η αυλαία της 4ης Λίγκα.

Μια αυλαία ιδιαίτερα πενιχρή σε θέαμα και σκοράρισμα Ελλήνων κυνηγών, αλλά και σχεδόν άδειες εξέδρες, πλην του γνωστού πάθους των φίλων του Άρη, οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο Χαριλάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, κρίνεται εντελώς φυσιολογική, λόγω της τεράστιας διαφοράς κλάσης των παικτών του από εκείνων του Εργοτέλη. Όπως και να’ χει, η «μακροημέρευση» του Ολλανδού προπονητή στην Αθήνα, θα κριθεί μετά την ρεβάνς στη Μαδρίτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της προσεχούς Τρίτης.

Το ότι διάφορα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών «μίλησαν» για απόλυση ή προτίμηση Πατέρα… στον Μπάγιεβιτς, απλά δυσκολεύει τα πράγματα, αλλά ενδέχεται να πρόκειται για προβοκάτσια (όπως θα έλεγε η Αλέκα για ζητήματα πολιτικής)…

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να απολαύσει ο Σεμπάστιαν Λέτο για τη μαχητικότητά του, την αποτελεσματικότητά του –στοιχεία που δεν είχε δείξει ως παίκτης του Ολυμπιακού. Να θυμίσω ότι αυτός ο προικισμένος (όταν είναι ήρεμος και ομαδικός…) ποδοσφαιριστής, με το που φόρεσε την «πράσινη» φανέλα, είχε εξαπολύσει δηλώσεις σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του και δήλωσε βεβαιότητα για τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θάρρος του νεοφώτιστου ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια της Ξάνθης και η παρουσία αρκετών οπαδών του στις εξέδρες, ήταν ένα θετικό στοιχείο, που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, για τη νέα περίοδο. Ομάδα με ειδικό βάρος σοβαρότερο (λέμε τώρα) από Πανσερραϊκό ή Θρασύβουλο ο ΠΑΣ, είναι σε θέση να χαράξει μια καλή πορεία.

Όσο για τον Άρη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως όταν οι καλοί ξένοι παίκτες του ‘προσθέσουν’ παιγνίδια στα πόδια τους, θα μπορέσει να δείξει ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος το πάλεψε, διέθετε εξαιρετικό τερματοφύλακα (Μιχαηλίδης) αλλά έπεσε στην περίπτωση!

Το δεύτερο κομμάτι της πρεμιέρας, επιφυλάσσει πιθανότατα πολύ πιο σημαντικές συγκινήσεις, χάρη στο κλασικό ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού και την αναμέτρηση Πανιωνίου – ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Και με ελπίδα για όσο το δυνατό περισσότερα…over (ώστε να ευχαριστηθεί η πολυπληθείς πελατεία!)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης