Την καθιέρωση στην Α1 και την είσοδό στα πλέι οφ έθεσε ως στόχο του ‘Ίκαρου Καλλιθέας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ο τεχνικός του συλλόγου, Άρης Λυκογιάννης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3».

Αναφερόμενος στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι και μας έχει προβληματίσει αυτό το γεγονός αλλά δεν θέλουμε να είμαστε από τις ομάδες που απαξιώνουν τον θεσμό του Κυπέλλου. Χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια ως φιλικά προετοιμασίας, αλλά έχουν επίσημο χαρακτήρα προκειμένου να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα», ενώ πρόσθεσε: «Πρώτη φορά καταφέρνω να νικήσω στη Ρόδο και κρατάω δυο πράγματα. Ένα το ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου. Πιστεύω έχουμε πάρα πολύ ταλέντο, περισσότερο από πέρυσι. Και δεύτερο το γεγονός ότι δείξαμε χαρακτήρα όταν πέρασε μπροστά ο Κολοσσός και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τον Ίκαρο της νέας αγωνιστικής περιόδου, είπε: «Στόχος είναι να καθιερωθούμε στην Α1, συνήθως οι δεύτερες χρονιές είναι πιο δύσκολες από τις πρώτες. Ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, νομίζω είναι κάτι εφικτό για μας φέτος, έχουμε τις δυνατότητες. Εμείς θέλουμε να πλασαριστούμε σε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση από πέρυσι. Οι ομάδες οι οποίες είναι παραδοσιακές δυνάμεις έχουν τη δική τους ξεχωριστή δυναμική. Παρ’ όλα αυτά είμαστε σε περιόδους πολύ δύσκολες οπότε οι ομάδες αυτές οι οποίες έχουν μια οργάνωση σε ικανοποιητικό βαθμό και μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομικά δεδομένα που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτά και να τα υλοποιήσουν, θεωρώ θα έχουν καλή πορεία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης