Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μετεγγραφής ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αντρέι Κιριλένκο.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Αντρέι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των «Λύκων», Ντέιβιντ Καν για την απόκτηση του «AK-47» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΝΒΑ απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς παγκοσμίως. Έχει την ικανότητα να παίζει σε διάφορες θέσεις, ενώ η εμπειρία του είναι μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Έρχεται με το βραβείο του MVP στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Από την πλευρά του, ο Ρώσος φόργουορντ δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στο NBA, στους Τίμπεργουλβς. Η ομάδα της Μινεσότα έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στη λίγκα, τον Ρικ Έιντελμαν, ενώ πιστεύω πως ο τρόπος παιχνιδιού μου, ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Επίσης, μου αρέσει το ταλέντα που υπάρχουν, με παίκτες σταρ όπως ο Κέβιν Λοβ και ο Ρίκι Ρούμπιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έγιναν γνωστοί οι όροι του νέου του συμβολαίου Κιριλένκο, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η ομάδα της Μινεσότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης