Με καλό μάτι βλέπει την επικείμενη επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

«Έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Όμως και αυτός και οι συνεργάτες του, αγαπάνε την ομάδα και ξέρουν από ποδόσφαιρο» δήλωσε ο επιθετικός της «Ένωσης», μετά το ματς με τους «πράσινους», ενώ για τη νίκη της ομάδας του είπε: «Ήταν μία δίκαιη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο «Λύμπε»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας προσπαθούμε όλα τα παιδιά για το καλύτερο. Θα δώσουμε ότι μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό. Ήταν μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Για την αγωνία που υπάρχει πλέον στα πλέι οφ: «Από την αρχή αυτό θα γινόταν εκτός και αν ο Παναθηναϊκός καθάριζε το πρώτο ματς. Δεν το έκανε και πλέον όλα είναι ρευστά για την συνέχεια».

Για την απόδοση του Κλωναρίδη: «Ο Κλωναρίδης είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και δεν είναι τυχαίο για ότι καταφέρνει. Έχει πολλά να δώσει και θα πρέπει να δουλέψει και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε. Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να αποθεώσουμε κάποιον παίκτη που πάει καλά και αυτό δεν πρέπει να γίνει με τον Βίκτωρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την δική του εμφάνιση: «Γίνεται μία καλή δουλειά με τους γυμναστές και στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώ να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου».

Για το πως σκέφτεται την επόμενη μέρα της ΑΕΚ: «Σκέφτομαι για την επόμενη μέρα να υπάρξει μια υγιής διοίκηση και ένα πολύ καλό κλίμα και επειδή τις έχω ζήσει αυτές τις ημέρες και μόνο έτσι θα μπορούμε να πάμε και πάλι καλά».

Για την πιθανή επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στα διοικητικά: «Μακάρι να υπάρξει η επιστροφή του Ντέμη. Έχω βρεθεί μαζί του και πραγματικά έχω δει πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του αγαπάνε την ομάδα και ξέρουν ποδόσφαιρο. Έχουν κάνει λάθη, αλλά όλοι κάνουν λάθη και μακάρι να πάνε όλα καλά και να φτιάξουν την ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης