Πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην Super League έχασε η ΑΕΚ στον εντός έδρας αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Η «Ένωση» ηττήθηκε με 1-0 σκορ από τους Βοιωτούς και πλέον η νίκη στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι επιτακτική ανάγκη για τους «κιτρινόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του «δικεφάλου» Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε ανάλυση του αγώνα με τους «πράσινους» επισημαίνοντας τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, προκειμένου να μην τα επαναλάβουν κόντρα στον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

«Ενώ ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολύ καλή νοοτροπία, ξαφνικά η εικόνα μας άλλαξε. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι αποστάσεις των γραμμών μας δεν είχαν καμία τακτική. Δεν υπήρχαν γραμμές. Τρέχαμε για να τρέχουμε. Και ενώ ήμασταν καλοί στο κομμάτι να κερδίσουμε τη μπάλα, μετά δεν παίζαμε όπως έπρεπε», είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχε κίνηση στο χώρο. Έπαιρνε κάποιος τη μπάλα και γυρίζατε με μέτωπο προς αυτόν, με μέτωπο προς τη μπάλα. Επίσης, κουβαλούσατε πολύ την μπάλα. Κάναμε πολλές επαφές με την μπάλα, αντί να την παίζουμε με τη μία, όπως κάναμε στο παιχνίδι με τη Βέροια. Είναι μεγάλο λάθος αυτό. Δίνει στον αντίπαλο τον χρόνο για να οργανωθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης