Τις… βασικές συμβουλές του για το ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε ο Έβαλντ Λίνεν στο νέο προπονητή του Πανιώνιου, Μίκαελ Στάρε, με δηλώσεις του στον σουηδικό Τύπο. Ο πρώην τεχνικός των «κυανέρυθρων» προέτρεψε τον Στάρε να προσέξει τους χούλιγκανς και ανέφερε μια δική του εμπειρία.

«Θυμάμαι ένα περιστατικό, όπου κάποιοι έτρεξαν στον αυτοκινητόδρομο στην Θεσσαλονίκη και πέταξαν πέτρες στο πούλμαν. Μία από αυτές πέρασε μέσα από το τζάμι και με χτύπησε στο στήθος. Μιλούσα στο τηλέφωνο, στη γυναίκα μου, και άκουσε μία κραυγή πριν το τηλέφωνο φύγει από τα χέρια μου», είπε ο Έβαλντ Λίνεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν ο Στάρε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους χούλιγκανς, απάντησε: «Όχι, όμως πρέπει να είναι προετοιμασμένος για θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Η αστυνομία δεν είναι τόσο οργανωμένη, όπως στην Γερμανία, αν και δουλεύει για να γίνει καλύτερη. Αν είσαι τυχερός όταν πας στην Θεσσαλονίκη, τίποτα δεν γίνεται, αλλά αν έχεις κακή τύχη, κάτι γίνεται».

Για τον Πανιώνιο, τόνισε: «Οι οπαδοί μας είναι ήσυχοι. Το πρόβλημα βρίσκεται στο γήπεδο. Βρήκαμε μία έκταση κοντά στο αεροδρόμιο και κανονίσαμε να κάνουμε δύο καλά σχέδια, αλλά δεν μας επέτρεψαν να χτίσουμε εκεί. Ο σύλλογος περίμενε πολλά χρόνια να κατασκευάσει νέο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης