Ένα γκολ του Γκρζέλακ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, λύτρωσε την Ξάνθη και της χάρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Θρασύβουλο. Έτσι, οι ακρίτες έφτασαν στην τρίτη φετινή τους νίκη, ενώ η ομάδα της Φυλής παρέμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Κιντάνα στο 8’, Μασιέλ στο 32’ και το 45’. Ο Θρασύβουλος περιορίστηκε σε ένα πιο αμυντικό ρόλο, χτυπώντας στην αντεπίθεση. Στο 14’ ο Γκονζάλβες σούταρε άουτ και στο 18’ ο Άλβες νικήθηκε από τον Γκσπούρνινγκ. Στο 39’ ο Χλωρός με εκπληκτική προσπάθεια πέρασε τέσσερις παίκτες, αλλά δεν σούταρε με ανάλογα ωραίο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο μοτίβο εξελίχθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Θρασύβουλος προσπάθησε να σκοράρει, αλλά στο 69’ το απευθείας σουτ του Κόζλεϊ και στο 73’ η προσπάθεια του Μπαριέντος κατέληξαν άουτ. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα περιοριστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Πολωνός επιθετικός Γκρζέλακ σκόραρε με σουτ.

Γκολ: 90’+ Γκρζέλακ

Κίτρινες κάρτες: Κωστούλας, Βάλλας, Παπαδημητρίου, Κιντάνα, Λαμπριάκος – Τσιώλης, Μίχος, Ρόκας, Ροκάστλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζιόπουλος, Ζουέλα, Κιντάνα, Γκρζέλακ, Ταϊντέρ (46’ Ριζογιάννης), Αγκάλι, Κωστούλας, Μασιέλ (52’ Πόι), Βάλλας.

Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Μίχος, Τσιώλης (57’ Μπαριέντος), Ν. Βασιλείου, Σωτήρχος, Λιαπάκης, Ροκάστλ, Ρόκας, Γκονσάλβες, Άλβες, Χλωρός. 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιώργος Παράσχος: “Οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι. Άρα τώρα πρέπει να προσέξω το πρόγραμμα προπόνησης ώστε να τους φρεσκάρω. Μένω στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, αν και ειδικά στο α’ μέρος δεν μπορέσαμε να είμαστε ουσιαστικοί”.

Σάκης Τσιώλης: “Κάναμε αξιόλογη προσπάθεια σε μια δύσκολη έδρα και δείξαμε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μια ομάδα που προέρχεται από την Β’ Εθνική”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης