Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς, αλλά σκοπεύει να ελέγξει το ρυθμό στο Μόναχο για να προκριθεί αυτή στον τελικό.

«Ναι, είμαστε η καλύτερη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Αν ο Πεπ το είπε, το αποδεχόμαστε. Δεν θέλουμε ένα τρελό παιχνίδι. Θέλουμε να ελέγξουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όπως και η Μπάγερν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, γιατί αν αμυνθούμε μόνο δεν θα έχουμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ» σημείωσε αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να είσαι πολύ σίγουρος γιατί πρέπει να σεβαστείς τον αντίπαλό σου, οπότε θα πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες μας ήρεμους. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μπάγερν και θα προσπαθήσουμε να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν πολλές φάσεις. Θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και θα πρέπει να διατηρήσουμε την κατοχή και να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε μπροστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Αν πάρουμε το προβάδισμα θα είναι καλό για εμάς. Όμως η Μπάγερν έχει την ποιότητα να σκοράρει και μας δημιούργησε προβλήματα στη Βαρκελώνη. Ο κοινός στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό. Το πιο σημαντικό είναι έχουμε υψηλό κίνητρο. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς, αλλά είναι σημαντικό οι παίκτες να εμπιστευτούν τις δυνατότητές τους. Η Μπάγερν θα επιτεθεί και θα ψάξει τις φάσεις. Ξέρω τι θα προσπαθήσει να κάνει ο Γκουαρδιόλα και ανυπομονώ για ένα πραγματικά ωραίο ματς».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης