Στη φυσική κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού προσανατολίστηκε σήμερα (11/7) ο τεχνικός της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επί αυστριακού εδάφους και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του Άχενκιρχ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν το ζέσταμά τους υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη και στη συνέχεια δούλεψαν στην ταχυδύναμη, την ανάπτυξη από τα άκρα και στα τελειώματα φάσεων, ενώ ολοκλήρωσαν με ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία.

Ωστόσο, η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ένα άσχημο νέο, καθώς ο Νίκολα Γκουλάν αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Στο μεταξύ, για δεύτερο συνεχόμενο πρωινό, ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο γήπεδο και έμεινε στο ξενοδοχείο για ασκήσεις στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνοδεία με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου, βρέθηκε στο Ίνσμπρουκ και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης