Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ σε περίπτωση που του προταθεί νέο συμβόλαιο από τους διοικούντες της, εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός πάντως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί μείωση αποδοχών, που αυτή τη στιγμή αγγίζουν τις 800.000 ευρώ ετησίως.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Aftonbladet» o Mαϊστόροβιτς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ο σύλλογος πρέπει να τηρήσει. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου είχαν αποπληρώσει όλα τα οφειλόμενα. Και οφείλουν να τηρήσουν τα συμβόλαια που υπάρχουν στην ομάδα. Νομίζω άλλωστε ότι αυτό θα ισχύσει για τα συμβόλαια των παικτών που θα έρθουν».

Για τη φημολογούμενη πώλησή του το καλοκαίρι:
«Δεν έχω ιδέα. Δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό. Θα δούμε μετά τα play-offs. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ότι παίζουμε καλά, έχουμε πολλές νίκες κι αυτό είναι καλό εν όψει των play-offs»,

Για το ποια θα είναι η στάση του αν του προταθεί νέο συμβόλαιο:
«Δεν έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο, να μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο. Αλλά μου αρέσει εδώ και θα ήμουν ανοιχτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα συζητούσα για την ανανέωση του συμβολαίου μου».

Η άποψή του για τον Σταύρο Αδαμίδη:
«Ο πρόεδρος μας μίλησε για τα πλάνα του, τι σκέφτεται για την ομάδα, το σχέδιό του. Μου έκανε καλή εντύπωση και το πλάνο του ακούγεται καλό».

Για την πορεία της ΑΕΚ μέσα στο 2010:
«Έχει πάντα αναταραχή εδώ, αλλά είναι κι αυτό μέρος της γοητείας του παιχνιδιού. Με την έλευση του νέου έτους, όμως, είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης