Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Βαγγέλης Οικονόμου, από αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου, σε δηλώσεις του τόνισε: «Θέλω να αφιερώσω το βραβείο αυτό στους γονείς μου, γιατί είναι συνεχώς δίπλα μου από το ξεκίνημα της καριέρας μου και με στηρίζουν. Αν και αμυντικός εύχομαι το γκολ αυτό να μου φέρει και άλλα στην συνέχεια και γιατί όχι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπαθώ κάθε φορά που μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής μου να τον δικαιώνω και παράλληλα να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.

Πρώτα ο Θεός ελπίζω να φέρουμε το κύπελλο στο Περιστέρι, γιατί πέρυσι δεν ήμουν στην ομάδα αλλά όλοι μας είδαμε τα όσα τραγικά έγιναν στον τελικό με την ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να μπούμε με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσουμε ακόμη καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο από αυτό που έχουμε ήδη εξασφαλίσει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης