Απαισιόδοξος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Paolo Maldini. Ο πρώην αρχηγός των «rossoneri» τόνισε πως η Milan δεν μπορεί να ονειρεύεται την κατάκτηση του Champions League, μετά την πώληση του Kaka στη Real Madrid, ενώ υπογράμμισε ότι η φυγή του Βραζιλιάνου super star σηματοδοτεί το «τέλος εποχής» της πρώτης οικονομικής δύναμης του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.  

«Είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης αυτού του επιπέδου, πωλείται από τη Milan. Στο παρελθόν, ούτε καν θα σκεφτόταν κανείς κάτι τέτοιο. Είναι λογικό να βλέπουν κάποιοι το οικονομικό μέρος, αλλά εξίσου λογικό είναι και να τίθενται ρεαλιστικοί στόχοι. Χωρίς τον Kaka, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ουτοπία», είπε ο 41χρονος πλέον Maldini και συνέχισε: «Δε νομίζω ότι θα παρακολουθήσουμε κι άλλη σαπουνόπερα, σαν κι αυτή του Kaka ή του Pato (σ.σ. τον διεκδικεί η Chelsea). Ο Andrea Pirlo θα πρέπει να το σκεφτεί, όχι μία αλλά 100 φορές, πριν φύγει από τη Milan. Πρέπει να μείνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το νέο προπονητή της ομάδας, ο Leonardo είπε: «Είναι ένα ρίσκο, αλλά ο πρόεδρος έχει δείξει ότι γενικά κερδίζει τέτοια στοιχήματα. Δεν είναι κακό να έρχεται στην ομάδα ένας νέος άνθρωπος. Ήταν μία θαρραλέα επιλογή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης