Με θετικό μάτι βλέπει το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γρεγκόριο Μανθάνο.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, με δηλώσεις του στο SentraGoal ξεκαθάρισε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική των «ερυθρόλευκων», υπογραμμίζοντας πάντως ότι δεν έχει επικοινωνία με άνθρωπο των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω κάτι χειροπιαστό από τον Ολυμπιακό, όμως ούτε κάποια επικοινωνία» τόνισε αρχικά ο Μανθάνο και πρόσθεσε: «Σίγουρα, όμως, ως προοπτική δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο».

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με συνεχή παρουσία στους ομίλους του Champions League και με προοπτική, αν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, θα το σκεφτώ σοβαρά» συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Απ’ όσο έχω παρακολουθήσει, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κάνει σημαντική επιτυχία με τον Ολυμπιακό, έχει πάρει πρωταθλήματα και Κύπελλα, ενώ φέτος είχε και μία πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη, θα είναι χαρά μου να δουλέψω σε μία ομάδα όπου έχει εργαστεί ο Ερνέστο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, έσπευσε να μιλήσει και για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί δύο φορές κατά το παρελθόν τόσο στους «ροχιμπλάνκος» όσο και στη Μαγιόρκα.

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Αριέλ, πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και θα ήταν χαρά μου, αν συνεργαζόμουνα ξανά μαζί του» είπε ο Μανθάνο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης