Ανακούφιση έφεραν στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι ο Άγγλος διεθνής στράικερ είχε υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει μία ελαφρά κάκωση συνδέσμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει υποστεί κάταγμα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει μία ελαφρά κάκωση συνδέσμων στον αστράγαλο», ήταν η επίσημη ενημέρωση των «μπέμπηδων».

Αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ρούνεϊ, αυτό θα γνωστοποιηθεί από τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον, στην αυριανή συνέντευξη Τύπου.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Τσέλσι το Σάββατο, ενώ πιθανότατα θα μείνει εκτός και από τη ρεβάνς με την Μπάγερν για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, με τη σημερινή εξέλιξη δόθηκε τέλος στους φόβους που είχαν δημιουργηθεί στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας για μη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης