Αν υπήρχε… Όσκαρ ατυχίας τότε σίγουρα μεταξύ των υποψηφίων για την κατάκτησή του θα ήταν ο Νεμάνια Βίντιντς.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπεβλήθη τη Δευτέρα σε νέα επέμβαση στο δεξί του γόνατο και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολύπειρος Σέρβος στόπερ παραπονέθηκε για πόνους στο δεξί γόνατο πριν το ντέρμπι της Κυριακής με την Λίβερπουλ και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε τελικά να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι του «Άνφιλντ».

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πιο σοβαρό από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί κι έτσι ο παίκτης αναγκάστηκε, για δεύτερη φορά, μετά τον περασμένο Δεκέμβριο, να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Νεμάνια Βίντιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηνίσκο του δεξιού γονάτου και θα μείνει εκτός για περίπου οκτώ εβδομάδες.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ως προληπτικό μέτρο, αποφάσισε να τον ξεκουράσει το σαββατοκύριακο, μετά τα παράπονά για κόπωση στο γόνατο.

Περεταίρω εξετάσεις όμως έδειξαν πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα. Ο κεντρικός αμυντικός εγχειρίστηκε αυτήν την ενδομάδα και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης