Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γιουβέντους προς το πρόσωπό του, έσταξε μέλι για την ομάδα του Τορίνου.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος φέρεται να βλέπει με θετικό μάτι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπιανκονέρι» δήλωσε στην «La Nazione» ότι: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Ιταλία, αν μου δοθεί αυτή η δυνατότητα» και προσέθεσε ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γιουβέντους είναι πάντα Γιουβέντους. Αυτήν τη στιγμή περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία και κύρος, το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από τις αμέτρητες νίκες».

Εν συνεχεία, ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» αναφέρθηκε στους φίλους της «Γιούβε», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είναι οπαδός της ομάδας του Τορίνου από μικρό παιδί.

«Θεωρούμαι εχθρός, λόγω της θητείας μου στην Ίντερ, αλλά θέλω να αφήσω πίσω μου το παρελθόν και να διαγράψω τις αναλήθειες, αφού έχω πει πολλές φορές πως είμαι οπαδός της Γιουβέντους από μικρό παιδί. Πόσο κοντά είμαι στο να επιστρέψω στην Ιταλία, δεν ξέρω ακόμη. Ήταν καλό για εμένα που ήρθα στην Αγγλία και διεύρυνα τους ορίζοντές μου, αλλά θα επιστρέψω στην πατρίδα μου αργά ή γρήγορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης