Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη ήττα-σοκ με 1-0 από τη Σουόνσι, με αποτέλεσμα να «γκρεμιστεί» από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία στρογγυλοκάθισε η συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός των «πολιτών», παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του, δεν τα έβαψε… μαύρα και εξέφρασε την αισιοδοξία πως οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και θα επιστρέψουν στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, απέδωσε την ήττα της Σίτι από τους Ουαλούς σε ένα στιγμιαίο λάθος.

«Η Σουόνσι ήταν εξαιρετική στο πρώτο μισάωρο. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά πληρώσαμε ένα λάθος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος. Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε και πάλι τον δρόμο για τα δίχτυα» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ενώ για την υποχώρηση της Σίτι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σχολίασε:

«Η πρωτιά μπορεί να αλλάξει σε κάθε παιχνίδι πλέον. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες, πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε ξανά. Οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι, το κατανοώ, αλλά έχουμε ακόμη ενέργεια για να αντεπεξέλθουμε στα δέκα εναπομείναντα ματς της αγωνιστικής περιόδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης