Μαρινάκης «Να ματώνετε την φανέλα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 15:38
Μαρινάκης «Να ματώνετε την φανέλα»
Καρότο και μαστίγιο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της διοίκησης, μετά τις… χαμηλές πτήσεις στο ελληνικό Πρωτάθλημα και τα όσα «ακούστηκαν» στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε νίκες, αλλά και καλές εμφανίσεις υπογραμμίζοντας: «Θέλω να ματώνετε τη φανέλα και να κάνετε νίκες. Ειδικά στα επόμενα έξι ματς που ακολουθούν. Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά με 6 νίκες κερδίζουμε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς! Επίσης θέλω να προσφέρετε στον κόσμο και θέαμα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο κάθε Έλληνας, περνάει πολύ δύσκολα μέσα στη δίνη αυτής της οικονομικής κρίσης. Θέλω από εσάς να σέβεστε μέχρι και το ένα ευρώ που δίνει κάποιος για να σας βλέπει. Και να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας: «Στο παιχνίδι με την Τρίπολη ένιωσα άσχημα, όπως και όλοι οι οπαδοί μας. Το καταλάβατε και εσείς. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εικόνα. Δεν μπορεί να παίζετε πάντα καλά, αλλά τέτοια εμφάνιση δεν θέλω να επαναληφθεί».

Συγχρόνως ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έκανε και μια αναφορά στους νέους ποδοσφαιριστές και στα όσα… ακούγονται και γράφονται, λέγοντας: «Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα και όσοι είναι στο ρόστερ μας δεν είναι υποχρεωτικό να παίζουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Για να παίξεις στον Ολυμπιακό πρέπει να τα δίνεις όλα στην προπόνηση και να αποδεικνύεις στον προπονητή ότι πρέπει να παίζεις. Κι όταν παίζεις επίσης να τα δίνεις όλα.

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες και τα σάιτ. Ούτως ή άλλως τις μισές τους σελίδες τις γεμίζουν με τον Ολυμπιακό οπότε κάτι πρέπει να βρουν να γράφουν. Αλλά καμιά εφημερίδα δεν θα πει στον προπονητή σας και σε εμάς ποιοι θα παίζουν ή ποιοι και πότε θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε και την φημολογία που έχει αναπτυχθεί για πρόωρες ανανεώσεις, υποστηρίζοντας: «Και επειδή γίνεται λόγος και θόρυβος για τις ανανεώσεις, ένα θα σας πώ. Ξέρετε ότι θέλουμε να είστε εδώ, όσοι είναι να ανανεώσετε, οπότε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν είναι σωστό και για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαια τους αλλά και για τον σύλλογο να σέρνονται φήμες . Θέλω να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις το συντομότερο δυνατόν».

Τέλος για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: «Δεν μου αρέσει που κάποιοι λένε ότι είμαστε σίγουροι πρωταθλητές. Είδατε τι έγινε σε Βέροια, σε Γιάννενα, με τον Αστέρα. Δεν θα μας χαριστεί κανένας και θα δίνουμε μάχες. Γι αυτό θέλω να τα δίνετε όλα. Να δείχνετε μέσα στο γήπεδο ποιοι είστε. Και σας είπα. Τα επόμενα έξι παιχνίδια είναι κρίσιμα. Κάντε έξι νίκες».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 15:40