Με επιθετικό σχήμα για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League θα παίξει η Μέταλιστ στη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό διαμήνυσε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα απέναντι στους Πειραιώτες για να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Χάρκοβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα παίξουμε επιθετικά. Δεν υπολογίζουμε το πρώτο παιχνίδι και θα κάνουμε προσπάθεια να παίξουμε σαν να μην έχουμε χάσει και θα επιδιώξουμε τη νίκη», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της Μέταλιστ.

Για το αν θα παίξει επιθετικά: «Αναλόγως πως θα ξεκινήσει το ματς. Εξαρτάται πως θα παίξει ο Ολυμπιακός. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές. Η ομάδα θα παίξει το παιχνίδι που της αρμόζει. Δηλαδή επιθετικά».

Για το λόγο που ήρθε η ήττα στο πρώτο ματς και ποιο θα είναι το κλειδί:
«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ διαβασμένος στο πρώτο ματς. Είδατε το πρέσιγνκ που ασκήσαμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Η ομάδα βρίσεκι μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Εκεί φάνηκε και η κλάση τη ομάδας, βρήκε μια ευκαιρία και την αξιοποίησε».

Για την απουσία του Κριστάλδο και του Έντμαρ:
«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι βασικοί παίκτες. Παίκτες κλειδιά για το παιχνίδι μας, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Έχουμε άξιους που μπορούν να τους αντικαταστήσουν».

Για το αν κριθεί το ματς στην άμυνα ή στην επίθεση, αφού ο Ολυμπιακός έχει 21-0 γκολ στα τελευταία 10 ματς
: «Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι πολύ δυνατές. Η διαφορά είναι πως θα παίξουν επιθετικά και οι δύο ομάδες. Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και αύριο θα κρίνουμε ποιος κερδίζει και ποιος χάνει».

Για το ποιους παίκτες του Ολυμπιακού φοβάται περισσότερο: «Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι δυνατές. Και η άμυνα και η επίθεση. Ο αριθμός 10, ο Τζιμπούρ και ο παίκτης που σκόραρε, ο Φουστέρ είναι δύο καλοί παίκτες. Θα παίξουμε, θα προσπαθήσουμε, δεν θα ανοιχτούμε, θα έχουμε το μυαλό μας και στην άμυνα και θα παίξουμε έξυπνο παιχνίδι που θα κρίνει το αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την καυτή ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την έδρα του Ολυμπιακού όπως το κάναμε και με την Γαλατάσαραϊ, την Μπεσίκτας, αλλά και στην Ουκρανία, όπου έχουμε πολύ πίεση. Δεν μας φοβίζει, μας κάνει καλό για να αγριέψουμε, να προσπαθήσουμε, να βελτίωσουμε την απόδοσή μας και ειδικά τώρα που είναι καλός ο καιρός».

Για τον Φινίνιο: «Απόψε το ιατρικό τιμ της ομάδας θα κρίνει αν είναι έτοιμος να παίξει ή όχι».


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης