Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε επιτυχώς τον «σκόπελο» της Ρούμπιν Καζάν και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην επόμενη φάση θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μέταλιστ Χάρκιβ και, αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και δεν υποτιμήσουν την αντίπαλό τους, έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της… λατίν ουκρανικής ομάδας (σ.σ.: αποτελείται κατά κόρον από Βραζιλιάνους και Αργεντίνους παίκτες), Μίρον Μάρκεβιτς, μίλησε για τις αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες, χαρακτηρίζοντάς τους φαβορί για την πρόκριση.

«Οι Έλληνες έχουν πλεονέκτημα, γιατί βρίσκονται σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημά τους είναι σε εξέλιξη. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Η ελληνική ομάδα έχει αλλάξει σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη μονομαχία μας» ανέφερε αρχικά ο 61χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Είδαμε τον πρώτο αγώνα της με τη Ρούμπιν στη Ρωσία. Πλέον θα τη μελετήσουμε, για να είμαστε έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, που αγωνίζεται συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης