Συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, απέναντι στο Μαρούσι, στην Πυλαία, παραχώρησε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα ματς του «δικέφαλου του Βορρά», ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να ελαττώσει στο ελάχιστο τα λάθη.

«Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε, αφού το Μαρούσι είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πιέσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει μία αμυντική κατάσταση που μπορεί να σε προβληματίσει. Δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Να τους δώσουμε λιγότερες ευκαιρίες για πιεστική άμυνα και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Για τα συνεχόμενα ματς του Αμαρουσίου, σχολίασε: «Ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί αυτό το πρόβλημα, σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα για το Μαρούσι. Όλα εξαρτώνται και από το ρόστερ των ομάδων και από το αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάζουν στο γήπεδο. Από τη νοοτροπία που έχουν. Εμείς πρέπει να πιέσουμε και να οδηγήσουμε σε δύσκολα μονοπάτια το Μαρούσι. Σίγουρα θα είναι πολύ δυνατή νίκη, γιατί το Μαρούσι πέρασε απ’ όλες τις έδρες των ομάδων που διεκδικούν τα ίδια με εμάς. Θα είναι πολύ δυνατό, αν πάρουμε αυτή τη νίκη».

Κλείνοντας, τόνισε ότι: «Ο κόσμος είναι καταλύτης για την ομάδα στο γήπεδο μας. Στα περισσότερα παιχνίδια έχει βοηθήσει στα μέγιστα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης