Με στόχο τη νίκη, η οποία του θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ, θα παραταχθεί αύριο ο Πανιώνιος κόντρα στην Καβάλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 Ανδρών.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στα πλέι οφ» τόνισε αρχικά ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Νέναντ Μάρκοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε: «Η νίκη μέσα στα Τρίκαλα μας βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα, η ομάδα είναι έτοιμη και θα τα δώσει όλα να πάρει τη νίκη με τη Καβάλα. Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τελειώνει μια δύσκολη χρονιά για τον Πανιώνιο και η είσοδός μας στα πλέι οφ κρίνεται σε ένα παιχνίδι, στο οποίο η βοήθεια τους από την κερκίδα θα παίξει και πάλι καταλυτικό ρόλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανικολάου είπε: ««Θέλουμε ο κόσμος του Πανιωνίου να γεμίσει το γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Καβάλα κι εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι θα κριθεί στο κατά πόσο θα είμαστε μαχητικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν παρουσιαστούμε όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αν δούμε το παιχνίδι χαλαρά, θα έχουμε προβλήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης