Να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την ήττα του από την ΑΕΚ, φιλοδοξεί ο Πανιώνιος, ο οποίος αύριο υποδέχεται στo κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο τεχνικός του «ιστορικού», Νέναντ Μάρκοβιτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης στο αυριανό παιχνίδι, ενώ παράλληλα ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κολοσσός Ρόδου είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς, από την πλευρά μας, την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ πάνω στα λάθη που κάναμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Θέλουμε να αποδείξουμε στο παιχνίδι αυτό ότι η άσχημη εμφάνιση προήλθε από την κακή ημέρα που βρέθηκε η ομάδα και δεν είναι η πραγματική της αξία. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας είναι στενοχωρημένος, αλλά θέλουμε να έρθει στο γήπεδο να βοηθήσει τις προσπάθειές μας κι εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας κατακτώντας τη σημαντική αυτή νίκη».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανικολάου ανέφερε: «Είναι ένας αγώνας ευκαιρία για εμάς να ξεπεράσουμε την άσχημη εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ελληνικό. Το πιο σημαντικό είναι να αναρριχηθούμε βαθμολογικά. Θέλουμε για ακόμη ένα παιχνίδι ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και να γεμίσει το γήπεδο. Η μεγάλη ενέργεια που βγάζουμε στα εντός έδρας παιχνίδια και στα 40 λεπτά είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς στον σημαντικό αγώνα που δίνει η ομάδα με τον Κολοσσό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης