Να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών φιλοδοξεί ο Πανιώνιος, ο οποίος μία εβδομάδα μετά την επιβλητική νίκη του (86-63) επί του Περιστερίου φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο -κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας- στο Ελληνικό.

Ο τεχνικός του «ιστορικού», Νέναντ Μάρκοβιτς, με δηλώσεις του για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να υποτιμήσει την ομάδα του Γκέκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σεβόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ που αποτελείται από καλούς παίκτες, ενώ πρόσφατα άλλαξε προπονητή και δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ θέλει τους βαθμούς της νίκης όσο και εμείς στην προσπάθεια που κάνουμε να ανέβουμε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα» τόνισε αρχικά ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης και κατέληξε:

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και η ομάδα που θα θέλει περισσότερο το ροζ φύλλο αγώνα αυτή και θα το κατακτήσει στο τέλος».

Από τη πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μιλώντας για το παιχνίδι με την «Ένωση» ανέφερε ότι: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε σχεδόν πλήρεις, μόνο ο Μπορόβνιακ θα απουσιάσει. Ερχόμαστε από μια καλή νίκη ψυχολογίας με το Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική. Την εβδομάδα αυτή δουλέψαμε πολύ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η οποία έχει νέο προπονητή και προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το ματς θα κριθεί στο κατά πόσο θα μπορέσουμε να μπλοκάρουμε τους καλούς παίκτες της ΑΕΚ, όπως οι Γκρίν, Φράνσις και Νικολαΐδης.

Αν καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη που αν την κατακτήσουμε θα μας βοηθήσει να πάρουμε καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης