Ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς της ομάδας του Αμαρουσίου κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο άσος της ομάδας των βορείων προαστίων τελείωσε το ματς απέναντι στο Ηρακλή με νταμπλ νταμπλ, έχοντας 17 πόντους και 19 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι συνέλαβε τα μέγιστα στη 12η φετινή νίκη της ομάδας του και κατέκτησε με το σπαθί του το βραβείο του MVP της αγωνιστικής, αφού συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Εννοείται ότι αυτή η διάκριση δεν είναι ατομική, αλλά ομαδική. Συνεπώς την μοιράζομαι με όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας, γιατί φέτος καταβάλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια για να διαγράψουμε παρά τις δυσκολίες, μια τόσο σταθερή πορεία», τόνισε για την ανάδειξή του ως MVP της 21ης αγωνιστικής ο Μπάγκαριτς στο site του ΕΣΑΚΕ.

Εν συνεχεία μίλησε για τις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του: «Ειδικά τον τελευταίο μήνα, δίνουμε μάχη να προσαρμοστούμε στις συνεχόμενες αλλαγές του ρόστερ και των δεδομένων, κάτι που σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να διαβάσουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα και αδυναμίες την δεδομένη στιγμή και μετά του αντιπάλου. Το ματς με τον Ηρακλή δεν ήταν μόνο κρίσιμο για τις δυο ομάδες που έπαιζαν αλλά και για ολόκληρο το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλάβαμε από την αρχή που έχουμε υπεροχή και “χτυπήσαμε” με επιτυχία. Κατά την γνώμη μου το “κλειδί” της νίκης ήταν η άμυνα. Χαίρομαι γιατί πριν το παιχνίδι είχα μιλήσει για αθλητικό εγωισμό, τον οποίο αποδείξαμε , για μια ακόμη φορά, ότι διαθέτουμε με το παραπάνω.

Το Μαρούσι είναι μια σπουδαία ομάδα για το Ελληνικό πρωτάθλημα κάτι που το νιώθουν όλοι όσοι παίζουν σε αυτό και όσοι το αντιμετωπίζουν. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους με τον ίδιο ζήλο και την ίδια νοοτροπία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης