Στον ένατο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων αγώνων κατέθεσε νωρίτερα σήμερα  ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας.

Τον κύριο Πατέρα πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο κ. Πατέρας το όνομα του οποίου ακούγεται στις επίμαχες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αρνήθηκε ότι είναι δικές του κάποιες από αυτές, λέγοντας «Δεν είναι όλες οι συνομιλίες που ακούγονται δικές μου. Σε κάποιες δεν είμαι εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή με ειλικρίνεια, ενώ ερωτηθείς για τον Παναθηναϊκό δεν θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και περιορίστηκε να πει ότι θα συνεχίσει ως μέτοχος.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας, ο οποίος περιμένει πλέον το βούλευμα του συμβούλιου πλημμελειοδικών της Αθήνας για το θέμα της προφυλάκισής του ή μη πρότεινε επίσης ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Σοφοκλή Πυλάβιο, ο οποίος κατέθεσε χθες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει εάν ο κ. Ψωμιάδης παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως έχει προτείνει ο ανακριτής ή θα οδηγηθεί στις φυλακές σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως Αθηνάς Θεοδωροπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης