Τους οπαδούς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας που αποδοκίμασαν τους διεθνείς μετά την ήττα με 4-1 από τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής δικαιολόγησε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο μέσος των «λιονταριών» τόνισε πως οι αποδοκιμασίες άξιζαν στους παίκτες της Αγγλίας και επεσήμανε ότι πιθανότατα το ίδιο θα έκανε και αυτός αντικρίζοντας την απογοητευτική εικόνα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα θα υπάρχουν και αποδοκιμασίες, αλλά πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι. Μας αξίζει. Απογοητεύσαμε τον κόσμο, αλλά ελπίζουμε ότι σε λίγο καιρό θα μπορέσουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Θέλουμε απεγνωσμένα να τους κάνουμε χαρούμενους», είπε ο Τζέραρντ μια ημέρα πριν το φιλικό της Αγγλίας με την Ουγγαρία και συνέχισε:

«Αν ήμουν φίλαθλος πιθανότατα να αποδοκίμαζα και εγώ τους παίκτες. Είναι ένα υπερήφανο έθνος, που υποστηρίζει μαζικά την εθνική ομάδα. Έχουμε οπαδούς που μας ακολουθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ξοδεύουν πολλά χρήματα για να το κάνουν. Καταλαβαίνουμε την αναστάτωσή τους. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Δεν πρόκειται να συμβεί μέσα σε μια νύχτα ή σε μερικές εβδομάδες. Όμως, αν προκριθούμε για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης