Την τελευταία του προπόνηση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Άρης, με τον Μανουέλ Μασάδο να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο Πορτογάλος προπονητής μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλλατε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Σε γενικές γραμμές έχω μείνει ικανοποιημένος από όλους σας. Προσπαθήσατε παρότι είχαμε και αρκετά προβλήματα, ειδικά στο οικονομικό.

Βέβαια η κατάληξη της χρονιάς δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά αν δεν ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, και δεν συνέβαινε το περιστατικό με το μπουκάλι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα και εύχομαι με τους υπόλοιπους να τα πούμε στις 2 Ιουλίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε τέλος και τις απαραίτητες οδηγίες προς τους παίκτες του για συντήρηση: «Είστε όλοι επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που θέλω να τηρείτε ώστε να είστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε».

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παραμονή του Μασάδο στον πάγκο του Άρη και τη νέα σεζόν βρίσκεται στον… αέρα, λόγω της απογοητευτικής σεζόν που πραγματοποίησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης