Ματσόν: Να παίξουμε το παιχνίδι μας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2009, 17:27
Ματσόν: Να παίξουμε το παιχνίδι μας

Χωρίς άγχος για τη νίκη θα αγωνιστεί ο Άρης στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Α1, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «κίτρινων», Αντρέα Ματσόν.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούμε ή να αισθανόμαστε άγχος. Απλά πρέπει να παίξουμε μπάσκετ. Για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό να σκέφτομαι το αποτέλεσμα, αλλά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αν στον Παναθηναϊκό θα είναι το ίδιο καλοί όπως στο πρώτο παιχνίδι, τότε μπορεί και να μας κερδίσουν. Αν δεν θα είναι τόσο καλοί, τότε ελπίζω ότι μπορούμε εμείς να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Ματσόν και συνέχισε:

«Χρειάζεται να παίξουμε με τον τρόπο που το πράξαμε στον πρώτο αγώνα και να είμαστε πιο επιθετικοί μέσα στη ρακέτα. Πάνω από όλα να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να είμαστε εξίσου εύστοχοι.

Παρακολουθώντας κανείς τον πρώτο αγώνα θα μπορούσε να πει ότι ήταν μια μεγάλη μέρα για το μπάσκετ. Ειλικρινά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν φανταστικοί στη συμπεριφορά τους και το παιχνίδι κύλησε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Την ίδια συμπεριφορά θα ήθελα να επιδείξουν και οι δικοί μας για να περάσουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι οι φίλαθλοι δεν δημιουργούν προβλήματα, αλλά υποστηρίζουν τις ομάδες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρλος τόνισε: «Μπορεί να χάσαμε δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα κερδίσουμε, αρκεί να το πιστέψουμε μέχρι τέλους. Όπως δεν είναι απλά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, έτσι δεν είναι απλά τα πράγματα και για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά και ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, κάτι που αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2009, 17:27