Τι κι αν η Atletico Madrid έχει σαφές προβάδισμα μετά την νίκη της στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού; Tι κι αν θα παίξει για δύο αποτελέσματα στον επαναληπτικό του «Vicente Calderon»;

O άσος των «rojiblancos», Maxi Rodriguez με δηλώσεις κατέστησε σαφές ότι τα πάντα είναι ακόμη ανοιχτά, όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του δε θα πρέπει να επαναπαυτεί μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Αργεντινός ακραίος μεσοεπιθετικός παράλληλα χαρακτήρισε το «τριφύλλι» αρκετά επικίνδυνη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι αλήθεια πως με τη νίκη μας στην Αθήνα κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε χαλαροί στο γήπεδό μας και πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ιδιαίτερα στην επίθεση, επομένως θα πρέπει να καθαρίσουμε το ματς από το πρώτο μέρος για να μην έχουμε άγχος στη συνέχεια. Πιστεύω πως η ομάδα μας αξίζει να αγωνίζεται στο Champions League και να έχει υψηλούς στόχους» τόνισε αρχικά ο Maxi Rodriguez και πρόσθεσε:

«Στον πρώτο αγώνα μετά το 3-1 χαλαρώσαμε λίγο, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα προσπαθήσουν από την αρχή να σκοράρουν. Εμείς έχουμε απλώς ένα μικρό προβάδισμα, που δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο 15λεπτο».

Καταλήγοντας, αναφορικά για το μέλλον του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα. Αυτό που με απασχολεί όμως τη δεδομένη στιγμή είναι να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό. Μετά έχουμε χρόνο μπροστά μας για την ανανέωση του συμβολαίου μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης