Να επιστρέψει στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα στην Κομοτηνή (1-1 με τον Πανθρακικό) φιλοδοξεί ο Άρης, ο οποίος το Σάββατο φιλοξενείται στο «Παγκρήτιο» από τον Εργοτέλη για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των «κίτρινων», Ιομάρ Μαζίνιο, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την ομάδα του Ηρακλείου, ενώ διαμήνυσε ότι μοναδικός στόχος του Άρη είναι η νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντική εβδομάδα παρόλο που υπήρχε η διακοπή. Μας δόθηκε η ευκαιρία να διορθώσουμε κάποια πράγματα που έπρεπε. Δύο εβδομάδες καλής δουλειάς και έντασης, κυρίως γιατί ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα και μάλιστα με πολλά γκολ.

Ξέρουμε την κρισιμότητα του αγώνα. Εμείς πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος», ήταν τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου τεχνικού. Στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Κάλβο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O Τόνι Κάλβο ήταν επηρεασμένος από την γέννηση του παιδιού. Το συζητήσαμε. Υπάρχει ομαδικό πνεύμα και οι παίκτες έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους».

Για τους λόγους που ο Άρης χρειάζεται πολύ τη νίκη με τον Εργοτέλη

«Θέλουμε να περάσουμε μία νικηφόρα νοοτροπία και να κοιτάμε ψηλά. Είναι ξεκάθαρο ότι αν κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό θα μείνουμε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Γι΄ αυτό θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Διαθέτουμε το ρόστερ και την ποιότητα οπότε μένει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών».

Για την πρώτη παρουσία του Μιχάλη Σηφάκη στην εθνική Ελλάδας

«Πρέπει να τον συγχαρώ. Έκανε πέρυσι ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα και είναι από τους κορυφαίους Έλληνες γκολκίπερ. Χαίρομαι που αγωνίστηκε και εύχομαι να είναι αυτός ο βασικός τερματοφύλακας από εδώ και πέρα».

Για το σχήμα του αγώνα με τον Εργοτέλη

«Αυτή την στιγμή ο Αμπρέου δεν μπορεί να υπολογίζεται ως βασικός. Δεν δούλεψε με την ομάδα και θα έρχεται από ένα μεγάλο ταξίδι. Σίγουρα θα ξεκινήσει ο Κάμπορα και ίσως είναι στην αποστολή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης