Αγώνας δίχως αύριο για τον Άρη θεωρείται αυτός στις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση, προκειμένου να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την κατάληψη της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των «κίτρινων», Ιομάρ Μαζίνιο, με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε στον αγώνα με τα «λιοντάρια, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι  η ομάδα του θα μπορέσει να συμμετάσχει στα πλέι οφ.

«Το είχα επισημάνει και από την αρχή που ανέλαβα το πόστο του προπονητή, ότι όλοι οι εναπομείναντες αγώνες θα ήταν δύσκολοι. Έχουμε λοιπόν ξανά μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Για άλλη μια φορά θα πω ότι θα παίξουμε έναν ακόμη τελικό.

Εάν θέλουμε να παραμείνουμε ζωντανοί στο στόχο μας, που εξακολουθεί να είναι η είσοδος στα πλέι οφ, κάτι που προσωπικά συνεχίζω ακράδαντα να πιστεύω, το μόνο που μας μένει είναι να κερδίσουμε τους τέσσερις επόμενους τελικούς. Να κερδίσουμε όχι μόνο για να υλοποιήσουμε το στόχο μας, αλλά και για την τιμή του συλλόγου μας, των οπαδών μας και φυσικά για τους ίδιους μας τους εαυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κατέβουμε λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε το παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού, με τη δική μας σκληρή δουλειά και με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση», τόνισε στη γραπτή του δήλωση ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη.

Χωρίς Κόκε η σημερινή προπόνηση

Στη σημερινή προπόνηση του Άρη που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπό το βλέμμα των φιλάθλων της ομάδας δε συμμετείχε ο Σέρχιο Κόκε, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης επέστρεψε σήμερα τα 2.200 εισιτήρια που πήρε χθες το πρωί για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

Οι διοικούντες προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση, λόγω της τσουχτερής τιμή τους (30 ευρώ το ένα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης