Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την Ολίμπια θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21:45) την Εφές Πίλσεν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Αναφερόμενος στο ματς με την ομάδα από την Τουρκία ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, επεσήμανε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει από την άμυνα και τόνισε ότι η Εφές διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Έφες Πίλσεν είναι μια ομάδα πλήρης, με πολύ μεγάλη εμπειρία και υψηλές φιλοδοξίες που δεν κρύβουν ούτε οι ίδιοι πως έχουν. Μπορούν να παίξουν και παίζουν πολύ καλό μπάσκετ», υπογράμμισε ο Δημήτρης Ιτούδης και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ιδιαίτερα μετά την ήττα στη Σλοβενία. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε και πάλι με αφετηρία την άμυνα. Έχουμε προβλήματα όλη την εβδομάδα, αλλά έχουμε το σθένος να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Ιδιαίτερα με τη βοήθεια του κόσμου, η οποία ήταν τόσο σημαντική και στην οποία στάθηκαν όλοι οι παίκτες μετά την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πάντα ο κόσμος μας προσφέρει την έξτρα ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη και τον θέλουμε και πάλι δίπλα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης