Τη νορβηγική Valerenga αντιμετωπίζει αύριο ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. O «Δικέφαλος του Βορρά» μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Oslo βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση σε ότι αφορά την πρόκριση, αλλά θέλει να πάρει άλλη μια νίκη για να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο στάδιο της Τούμπας.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Fernando Santos δεν υπολογίζει στον Zlatan Muslimovic και γι αυτό προορίζει για αντικαταστάτη του τον Ηλία Αναστασάκο. Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Pablo Contreras και Mirko Savini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε σύστημα 4-3-3, με τον Χαλκιά κάτω από το δοκάρια και τους Lino, Sznaucner, Cirillo και Bizera στην άμυνα. Στα χαφ θα παίξουν οι Φωτάκης, Garcia και Ivic, δεξιά ο Conceicao, αριστερά ο Sorlin και προωθημένος θα είναι ο Αναστασάκος.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας, στην οποία αναφέρει:

«1) Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, οι θύρες όλου του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:15. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Υπενθυμίζεται ότι για τους αγώνες υπό την αιγίδα της UEFA δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου, όπως επίσης απαγορεύεται και η δωρεάν είσοδος στα παιδιά ακόμα και κάτω των 12 ετών.

3) Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να μην κάθονται στα διαζώματα και τους διαδρόμους, και να τηρούν αυστηρά τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης