«Ποδαρικό» με το… δεξί στα πλέι οφ, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται αύριο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» σήμερα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος και ακολούθως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους τιμωρημένους Λέτο, Μπουμσόνγκ και Καντέ, τον τραυματία Σπυρόπουλο, ενώ εκτός έμειναν και οι Σεϊταρίδης, Πλεσί. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Μαχλελής.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»: Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Βύντρα, Μαρίνος, Ιωαννίδης, Μαχλελής, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Μαυρίας, Σισέ, Πετρόπουλος, Κλέιτον, Γκαρσία.

Γκοβού κατά του ρατσισμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εναντίον όσων κατακρίνουν τους έγχρωμους ποδοσφαιριστές με βάση τα σωματικά τους προσόντα καταφέρθηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού, με αφορμή το γνωστό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στη γαλλική ομοσπονδία σχετικά με τη μείωση μείωση του αριθμού των μαύρων και Αλγερινών ποδοσφαιριστών στην Εθνική Γαλλίας.

«Όταν χαρακτηρίζουμε τους μαύρους παίκτες με κριτήρια όπως το ύψος, τη σωματοδομή και την ταχύτητα, τότε είναι σαν να θεωρούμε τους ίδιους ζώα» τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης