«Με ενδιαφέρει η προεδρία της ΕΠΟ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 16:54
«Με ενδιαφέρει η προεδρία της ΕΠΟ»
Την επιθυμία του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ εξέφρασε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την προεδρία της ΕΠΟ: «Με ενδιαφέρει η προεδρία και δεν το κρύβω, η αγάπη μου είναι τέτοια για το ποδόσφαιρο που κοιμάμαι και ξυπνάω μ’ αυτό. Αργούν οι εκλογές, αλλά είναι δύσκολο».

Για το πρωτάθλημα και το σκάνδαλο με τα «στημένα» ματς: «Έχουν μπλεχτεί μέσα λαμόγια και αποφεύγουν τις δυσκολίες. Όλοι κατηγορούν τον Μπέο και τον Μάκαρο, αλλά αυτοί πήραν δύο πεθαμένες πόλεις ποδοσφαιρικά και τις ξύπνησαν. Δεν λέω ότι ήταν σωστό όπως έγινε, ίσα-ίσα είναι καταδικαστέο, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα που τα αφήνουν. Έχω να πω ότι η παράγκα άρχισε κάποτε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην Ελλάδα έχουμε ένα σωρό δικαστές για μια δουλειά και βγαίνουν διαφορετικές αποφάσεις. Πιστεύω ότι έγινε μεγάλη κλοπή με τον Ηρακλή και κάποιοι στη Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είχαν το θράσος να πουν ότι δεν βοήθησα τον Ηρακλή. Το υγιέστερο κομμάτι στη Μακεδονία είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 17:03