Τέλος στην ένδοξη καριέρα του βάζει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, καθώς η στεφανιογραφία, στην οποία υπεβλήθη σήμερα στο Σαν Σεμπαστιάν επιβεβαίωσε το πρόβλημα στην καρδιά του (απόφραξη του κατιόντος κλάδου κατά 90/%). Μάλιστα ο Σέρβος επιθετικός υποβλήθηκε ήδη σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική και τοποθέτηση στεντ (μπαλονάκι) και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ακούστε τι είπε στη zougla.gr από το Σαν Σεμπαστιάν ο γιατρός του Ολυμπιακού, Πάνος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι στο πλευρό του «ερυθρόλευκου» παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο Ντάρκο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να μαζέψει τα πράγματά του και για να αποχαιρετήσει τον προπονητή και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, καθώς θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην όμορφη ισπανική πόλη.   

Δείτε το γκολ που είχε πετύχει  ο Κοβάσεβιτς στον περσινό τελικό κυπέλου, όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 2-0 τον Άρη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Για την κατάσταση της υγείας του Κοβάσεβιτς έβγαλε ανακοίνωση και η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντάρκο Κοβάσεβιτς, υπεβλήθη σήμερα το πρωί, στην πολυκλινική του Σαν Σεμπαστιάν, σε στεφανιογραφία, η οποία επιβεβαίωσε το εύρημα (απόφραξη του κατιόντος κλάδου κατά 90/%) της αξονικής στεφανιογραφίας, με συνέπεια να γίνει αγγειοπλαστική και τοποθέτηση στεντ. Το αποτέλεσμα της επέμβασης κρίνεται εκατό τοις εκατό επιτυχές, καθώς το αγγείο εμφανίζει μηδενική στένωση. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, αύριο θα πάρει εξιτήριο».

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν νέο κεντρικό επιθετικό, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ντιόγο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης