Το γκολ του Βικτόρας Ιάκομπ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκρινε την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ατρόμητο στο «Καυτανζόγλειο». Η νίκη με 1-0 για τον «Γηραιό» τον έφερε κοντά στην πρώτη πεντάδα. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προπονητή του Ηρακλή, Άνχελ Πεντράθα.



Μετά από τα πρώτα είκοσι λεπτά, όπου έγινε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, ο Ηρακλής ανέβασε το ρυθμό του και προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ. Στο 22’ ο Παπαστεριανός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Λίμα με φάουλ γέμισε και ο Κατσικάς με κεφαλιά, ανάγκασε τον πορτιέρο του Ατρόμητου σε εντυπωσιακή απόκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Ατρόμητος στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου απείλησε τον Ελευθερόπουλο. Ο Ηρακλής βγήκε και πάλι στην επίθεση. Στο 44’ ο Λίμα με σουτ δεν βρήκε στόχο, όμως το 1-0 σημειώθηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο διαιτητής Αρετόπουλος είχε δείξει ένα εξτρά χρόνου, ο Ιάκομπ με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Λίμα έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος πάλεψε για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 51΄ ο Τάτος βρέθηκε απέναντι από τον Ελευθερόπουλο, με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Καραγκούνης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Σαγκανόφσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει.

Τα λεπτά κύλησαν και η επόμενη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 80’. Ο Καμαρά επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα όμως να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ελευθερόπουλου.

Ηρακλής – Ατρόμητος 1-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 45’ Ιάκομπ

Κίτρινες κάρτες: Ιάκομπ, Κατσικάς, Χοσέμι, Καρλίνιος, Σίσιτς – Νεμπεγλέρας, Τάτος

Κόκκινες κάρτες:
58’ Ολίσε

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσίκας, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (82′ Καρλίνιος), Μάρα (69′ Ηλιάδης), Σίσιτς, Πίτου Γκαρσία (85′ Κυριαζής), Ιάκομπ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (57’ Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (70′ Μπρίτο), Τάτος (77′ Περόνε), Ολιβέιρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης