Με γκολ του Ιάκομπ στο 87′ ο Ηρακλής νίκησε 1-0 τον Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και έκανε αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία του από τον υποβιβασμό.

O Άρης ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στάθηκε άτυχη αφού στο 2’ ο Κόκε με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα σουτ στο 39′ του Μπομπαντίγια έφυγε δίπλα από το δοκάρι και στο 43′ ο Ντανίλο από εξαιρετική θέση σούταρε άστοχα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47′ με νέο σουτ ο Μπομπαντίγια υποχρέωσε τον Ελευθερόπουλο σε δύσκολη απόκρουση, ενώ στο 57’ ο πορτιέρο του «Γηραιού» απέκρουσε και το σουτ του Κόκε.

Ο Ηρακλής έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 82’, όταν ο Σηφάκης απέκρουσε αρχικά το σουτ του Σολτάνι και αμέσως μετά το σουτ του αμαρκάριστου Ζερκά, αλλά τελικά κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 87’, ο νεοεισελθών Ιάκομπ πήρε την μπάλα από τον Ζερκά, πέρασε και τον Σηφάκη κι έκανε το 0-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς ο Άρης να αλλάξει την κατάσταση και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο της ομάδας να αποδοκιμάζει έντονα τους «κιτρινόμαυρους» και τους παίκτες του «γηραιού» να πανηγυρίζουν ένα «χρυσό» τρίποντο.

Άρης – Ηρακλής 0-1

Γκολ: 87′ Ιάκομπ

Κίτρινες κάρτες: Καστίγιο, Γκιάρο Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι – Πίτου Γκαρσία, Κανακούδης, Μάρα, Ιάκομπ

Κόκκινες κάρτες:


Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος):
Σηφάκης, Νέτο (87′ Τσέζαρεκ), Ρονάλντο Γκιάρο, Μίσελ, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Ντανίλο Περέιρα, Βανγκέλι, Πρίττας (53′ Τόχα), Καστίγιο (76′ Μενδρινός), Κόκε.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος):
Ελευθερόπουλος, Κανακούδης, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου Γκαρσία, Καϊτά (72′ Μαχόπ), Ζερκά, Μάρα (60′ Σολτάνι), Επαλέ (83′ Ιάκομπ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης