Τη δυνατότητα να δουν από κοντά την επιστροφή του Τζος Τσίλντερς στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, θα έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα τους δικαιώθηκε σήμερα από το ΑΣΕΑΔ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει προσφυγή για την ποινή ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών (με την ΑΕΛ) που τους επιβλήθηκε, για τη συμπεριφορά φίλων της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά τη δικαίωσή τους θα πληρώσουν μόνο χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση-ανακοίνωση

«Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αριθμ. 36/19-3-2009 δέχεται εν μέρει την προσφυγή της ΟΣΦΠ ΚΑΕ. Μεταρρυθμίζει την με αριθμ. 36/2009 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ με την οποία επιβλήθηκαν στην προσφεύγουσα οι πειθαρχικές ποινές της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 7.700,00€ και 2 επιπλήξεων και συνολικού προστίμου των 2.700,00€. Επιβάλλει στην προσφεύγουσα την πειθαρχική ποινή του συνολικού χρηματικού προστίμου των 15.000,00€. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης